Schimbarea la față a sediului Apa Serv Valea Jiului.

Home Economie Schimbarea la față a sediului Apa Serv Valea Jiului.
Schimbarea la față a sediului Apa Serv Valea Jiului.

Dincolo de activitățile curente destinate livrării unor servicii publice de cea mai înaltă calitate pentru abonații din toate localitățile Văii Jiului, Apa Serv Valea Jiului desfășoară cu regularitate activități și promovează constant investiții care au ca scop construirea unei imagini bune și foarte bune a acestei companii în comunitatea locală din care face parte.

În cadrul acestui tip de investiții, în ultimii ani au fost realizate o serie de lucrări care au vizat reabilitarea spațiilor în care se derulează activitățile Apa Serv, de la stații de tratate și epurare a apei, laboratoare sau puncte de relații cu clienții. În ultima perioadă, de o atenție cuvenită în această direcție s-a bucurat și clădirea sediului principal al Apa Serv Valea Jiului, care a cunoscut o serie de lucrări de reabilitare și modernizare.

Începute încă din perioada în care la conducerea companiei s-a aflat Costel Avram, lucrările de modernizare a sediului central al Apa Serv Valea Jiului, situat în cartierul Colonie al municipiului Petroșani, au vizat modernizarea holului de acces principal, spațiile de relații cu publicul dar și birourile personalului administrativ. Urmare a acestor investiții, interiorul sediului principal al Apa Serv Valea Jiului a devenit unul atractiv, primitor, conform cu importanța acestui agent economic, dar și cu performanțele financiare ale acestuia.

De o atenție aparte se bucură în rândul vizitatorilor ceasul cu apă, o invenție proprie a directorului tehnic al Apa Serv Valea Jiului, ing. Florin Donisa, care pe lângă faptul că ”mobilează” zona de lobby a sediului principal al Apa Serv și dincolo de utilitatea lui practică, reprezintă un punct de atracție pentru toți cei care vizitează sediul Apa Serv, grație ingeniozității mecanismului de funcționare al acestui ceas cu apă și al modului elegant în care a fost construit.

În perspectiva apropiatelor sărbători de iarnă, dar și pentru că odată cu implementarea noilor programe de investiții europene derulate la Apa Serv, sediul principal al societății urmează să găzduiască, în următorii ani, foarte multe evenimente de importanță națională și internațională, în prezent aici se desfășoară o serie de lucrări care au ca scop reabilitarea termică și esetetică a clădirilor de la sediul central al Apa Serv. ”Suntem aproape de finalizare cu lucrările la corpul principal, am finalizat deja fațada dinspre strada Cuza Vodă și sperăm să finalizăm reabilitarea clădirii în totalitate, până la finalul anului. În același timp, avem în vedere și modernizarea centrelor de relații cu clienții ale ASVJ din toate localitățile Văii Jiului”, spune Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv.

Că lucrurile stau chiar așa și, mai ales, că investițiile în aceast direcție sunt executate cu bun gust și cu aleleași preocupăr pentru calitate, o confirmă imaginile care arată schimbarea la față a Apa Serv Valea Jiului.