Lucrări de întreținere în regim de urgență pe drumurile județene din nordul județului Hunedoara

Home Administrație Lucrări de întreținere în regim de urgență pe drumurile județene din nordul județului Hunedoara
Lucrări de întreținere în regim de urgență pe drumurile județene din nordul județului Hunedoara

Mai multe drumuri din zona de nord a județului Hunedoara vor beneficia în regim de urgență de o serei de lucrări de întreținere și reparații înainte de venirea iernii, după ce conducerea Consiliului județean Hunedoara a constatat că există probleme privind starea acestora.

Administratorul public al Consiliului județean Hunedoara, Costel Avram înpreună cu directorul tehnic al instituției, Carmen Guran și consilierii juudețeni Ancuța Suciu și Aurel Circo au fost pe teren, în cursul zilei de luni, 5 noiembrie, pe DJ 741 și DJ 762, pentru a constata care este situația acestora și pentru a vedea ce este de făcut.

”La Consiliul județean Huneodara ne preocupă în mod permanent starea drumurilor județene și facem tot ceea ce este posibil să acționăm peste tot unde e nevoie de a îmbunătăți infrastructura rutieră județeană. Din păcate, resursele financiare ale instituției  sunt limitate la acest capitol, dar chiar și acolo unde nu sunt bani pentru lucrări majore de reabilitare, trebuie să găsim soluții pentru ca oamenii să poată circula pe drumurile din județul Hunedoara. Pot să vă spun că, în ceea ce privește DJ 741 Crișcior – București – Balșa – Almașu Mic, deja a fost aprobată în Consiliul județean nota conceputuală și tema de proiect pentru asfaltarea celor 3 km de drum pe care nu a fost încă tunat asfalt. Am convingerea că votul consilierilor județeni va fi unul care să ne permită să putem realiza anul viitor acest lucru. Până atunci, l-am asigurat pe domnul primar Stănilă că, încă din această săptămână, vom face plombările necesare pe acest drum, mai ales în zona satului Curechi. De asemenea, vom trimite drumarii și pe DJ 762 Baia de Criș (din DN 76) – Risca – Baldovin – Risculița – Bulzeștii de Jos – Bulzeștii de Sus – limita cu județul Alba, acolo unde trebuie făcute de urgență plombări ale gropilor din carosabil înainte de venirea iernii. Și vom face aceste lucrări încă din această săptămână”, a declarat Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara.