O nouă sesiune de cursuri gratuite de engleză pentru seniori, a demarat la Petroșani

Home Administrație O nouă sesiune de cursuri gratuite de engleză pentru seniori, a demarat la Petroșani
O nouă sesiune de cursuri gratuite de engleză pentru seniori, a demarat la Petroșani

Succesul înregistrat de prima sesiune de lecții de limba engleză pentru persoanele în vârstă, sub egida Primăriei municipiului Petroșani, dar și interesul altor cetățeni față de acest program, a determinat administrația locală de la Petroșani să analizez oportunitatea redeschiderii cabinetului de cursuri gratuite de limba engleză.

Astăzi, 6 noiembrie a avut loc și deschiderea oficială a noii sesiuni de predare a limbii engleze pentru un alt grup de persoane. ”Ca şi data trecută, timp de 3 luni de zile, seniorii Petroşaniului care doresc să înveţe limba engleză o pot face gratuit la Clubul Pensionarilor de la fostul Comisariat. Am fost prezent astăzi, la deschiderea oficială a cursului, alături de lectorul care a acceptat să susțină aceste cursuri și le-am urat succes noilor cursanți”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Cursul de limba engleză pentru pensionari este organizat cu titlu gratuit de Primăria Petroșani, cu ajutorul unui salariat al instituției care s-a oferit să ofere lecții de conversație în limba engleză pentru seniori. Primarul Petroșaniului spune însă că paleta de cursuri va fi lărgită, astfel că seniorii municipiului Petroşani vor putea, în viitor, să participe și la cursuri gratuite pentru utilizarea calculatorului, a tabletelor sau smartphone-urilor.