S-au finalizat lucrările de modernizare a Bulevardului T. Vladimirescu din Lupeni

Home Administrație S-au finalizat lucrările de modernizare a Bulevardului T. Vladimirescu din Lupeni
S-au finalizat lucrările de modernizare a Bulevardului T. Vladimirescu din Lupeni

Participanții la traficul rutier vor putea tranzita, de acum, municipiul Lupeni pe un drum bun nu doar pe șoseaua de centură, ci și pe toată lungimea celor două artere rutiere care traversează orașul prin zona centrală a acestuia.

Asta deoarece, profitând de vremea bună a acestui final de toamnă și de utilizarea eficientă a resurselor de la bugetul local destinate reabilitării infrastructurii publice, lucrările la modernizarea bulevardului Tudor Vladimirescu, pe zona cuprinsă între Spitalul Municipal și Parcul CAP, au fost finalizate în cursul zilei de astăzi, exact la termenul convenit de autoritățile publice locale cu firma executantă.

”Începute în data de 17 septembrie 2018, lucrările de MODERNIZARE a Bulevardului TUDOR VLADIMIRESCU s-au desfășurat conform graficului și au ajuns la FINAL. Vreau să le mulțumesc celor de la firma care a executat acest tronson de drum și care au lucrat aproape non-stop, pentru a reuși să ducem la bun sfârșit și acest proiect edilitar asumat în fața cetățenilor”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Acesta a mai precizat că, în zilele următoare, vor fi efectuate și marcajele rutiere pe asfaltul nou de pe acest drum.

Primarul Lucian Resmeriță apreciază că, odată cu finalizarea acestei lucrări, infrastructura rutieră din zona centrală a municipiului Lupeni (de la intrarea în oaș dinspre Vulcan și până la ieșirea spre Uricani) devine una conform dorinței și așteptărilor cetățenilor. Acesta spune însă că lucrările la asfaltarea de drumuri, troture, alei și parcări vor continua, astfel încât Lupeniul să devină o localitate în care infrastructura de transport să fie una pe măsura statutului acestui oraș-stațiune turistică.