Shakespeare revine pe scena teatrului din Petroșani, cu ”Opere complete”

Home Cultură Shakespeare revine pe scena teatrului din Petroșani, cu ”Opere complete”
Shakespeare revine pe scena teatrului din Petroșani, cu ”Opere complete”

După succesul spectacolului ”Richard al III-lea” pus în scenă în stagiunea trecută, Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani pregătește o nouă reprezentație după Whiliam Shakespeare, considerat drept „Cel mai apreciat dramaturg”, „Cel mai tradus scriitor”, „Autorul cu cele mai multe interpretări ale operelor sale, pe scenă sau ecranizări de film”.

De data aceasta, Shakespeare revine pe scena teatrului din Valea Jiului, în  spectacolul intitulat ”Operele complete ale lui William Shakespeare”, în traducerea și adaptarea lui Petre Bokor. Regia artistică a acestui spectacol este semnată de Adrian Andone, actorul care a dat viață, într-un chip magistral personajului Richard al III-lea din piesa de referință a repertoriului teatrului din Petroșani în stagiunea precedentă. Acesta îl va avea ca asistent de regizor pe actorul Mihai Sima.

De data aceasta, distribuția spectacolului ”Operele complete ale lui William Shakespeare”, îi aduce pe scenă pe actorii: Laurențiu Vlad, Alexandru Cazan și Mihai Alexandru.

Premiera acestui spectacol este programată pentru vineri, 16 noiembrie 2018, de la ora 19,00 la sala ARTelier a Teatrului Dramatic ”I.D. Sârbu”. Biletele s-au pus în vânzare la Agenția teatrului, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.