Continuă lucrările de asfaltare din Lupeni, acum pe strada Straja

Home Administrație Continuă lucrările de asfaltare din Lupeni, acum pe strada Straja
Continuă lucrările de asfaltare din Lupeni, acum pe strada Straja

La Lupeni, profitând de vremea încă favorabilă, autoritățile locale continuă proiectele de modernizare a infrastructurii publice de transport.

Astfel, potrivit informațiilor prezentate de primarul Lucian Resmeriță în cursul zilei de astăzi a fost demarată o nouă investiție de acest fel.  ”Este vorba despre strada Straja, unde asfaltăm un alt tronson de circa 800 de metri, pe o porțiune de drum betonat”, a informat primarul Lucian Resmeriță.

Odată cu finalizarea acestei investiții, practic strada Straja este modernizată integral pe toată lungimea aflată în responsabilitatea administrației publice locale, din zona centrală a Lupeniului și până la conexiunea cu drumul județean care asigură accesul rutier în stațiunea turistică Straja.

În plus, pentru a fluidiza circulația rutieră pe timp de iarnă spre și dinspre Straja, edilii din Lupeni au finalizat turnarea primului strat de asfalt de pe strada Pomilor, zilele trecute aici fiind începute lucrările și primele lucrări pentru turnarea stratului de uzură.