Deva este pregătită pentru iarnă

Home Administrație Deva este pregătită pentru iarnă
Deva este pregătită pentru iarnă

Începând de astăzi, 15 noiembrie 2018, utilajele pentru deszăpezire sunt pregătite să acționeze pe drumurile din municipiul Deva. Drumarii au pe stoc 450 de tone de sare, 475 de tone de nisip, 125 de tone amestec sare cu nisip și 20 de tone de clorură de calciu solidă. Stocurile de material antiderapant se suplimentează în funcție de situația meteo existentă.

Operatorul SC Salubritate SA Deva care asigură deszăpezirea orașului va interveni cu: opt mașini dotate cu lamă pentru zăpadă și sărăriță, două cisterne pentru împrăștiere clorură de calciu lichidă și un încărcător frontal pentru material antiderapant.

Firma care asigură deszăpezirea, curățarea și transportul zăpezii de pe străzile din oraș, primește zilnic prognoza meteo de la Administrația Națională de Meteorologie (Centrul Meteorologic Regional Banat-Crișana) pentru a putea interveni din timp, atunci când situația o impune.

Începând de astăzi este funcțional și Dispeceratul pentru deszăpezire, care funcționează 24 de ore din 24. Devenii pot suna la numărul: 0254/214143, atunci când există situații de intervenție în caz de zăpadă sau polei.