CJH despre stadiul lucrărilor la noua Pediatrie din Deva

Home Administrație CJH despre stadiul lucrărilor la noua Pediatrie din Deva
CJH despre stadiul lucrărilor la noua Pediatrie din Deva

Stadiul lucrărilor la noua Pediatrie din Deva a fost prezentat astăzi într-o informare făcută de Consiliul județean Hunedoara

Astfel, reprezentanții CJH arată că, până la această dată, constructorul a ridicat structura de rezistență, a montat acoperișul și a realizat șarpanta la spațiul care va găzdui noua Secție Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva. De asemenea, a fost executată fațada pe trei dintre laturile clădirii, au fost montate ferestrele și ușile interioare, iar tencuielile brute au fost realizate în proporție de 80%. În prezent, se lucrează la pereții despărțitori din interior. Lucrările vor continua și în perioada sezonului rece, fiind create condiții pentru realizarea instalațiilor și a amenajărilor interioare.

Noua secție va fi integrată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva, în zona sa centrală. O parte a ei va fi amenajată la etajul situat deasupra secției Chirurgie Plastică și se continuă cu o extindere deasupra corpului administrativ. În total, secția nouă va avea o suprafață de 1652 mp, va asigura circa 50 de paturi pentru copii și 32 de paturi pentru aparținători. Valoarea investiției suplimentare pentru extinderea secției se ridică la 1,8 milioane de lei (TVA inclus). Finanțarea este asigurată prin intermediul Direcției de Sănătate Publică Hunedoara.

Lucrările au demarat în luna septembrie a acestui an, iar termenul de finalizare este primăvara anului 2019.