Tinerii liberali hunedoreni aduc în inima Daciei ”Caravana Tricolorul”

Home Politică Tinerii liberali hunedoreni aduc în inima Daciei ”Caravana Tricolorul”
Tinerii liberali hunedoreni aduc în inima Daciei ”Caravana Tricolorul”

“Caravana Tricolorul”, un proiect inițiat de Organizațiile de tineret al PNL din România va ajunge miercuri, 21 noiembrie, în capitala Daciei Romane, la Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Evenmentul este programat pentru ora 11,00. De aici, “Caravana Tricolorul” va ajunge, la ora 17:30 la Castelul Huniazilor, iar joi, 22 noiembrie de la ora 11:00, evenimentul este programati la Deva și, de la ora 14:00, în capitala Daciei, la Sarmizegetusa Regia.

”Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv, prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari. Noi, tinerii liberali, am pornit la drum cu tricolorul și vom străbate toate județele țării până pe 25 noiembrie, când drapelul național va fi arborat la Alba Iulia!”, se arată într-un comunicat al TNL Hunedoara.

Tinerii liberali hunedoreni îi invită alături de ei pe toți cei care doresc să ia pate la această suită de evenimente organizate în zilele următoare în județul nostru.