„Black Weekend” cu trei zile de reduceri și spectacole de inspirație științifico-fantastică, la Shopping City Deva

Home Economie „Black Weekend” cu trei zile de reduceri și spectacole de inspirație științifico-fantastică, la Shopping City Deva
„Black Weekend” cu trei zile de reduceri și spectacole de inspirație științifico-fantastică, la Shopping City Deva

În doar câteva zile începe cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului: Shopping City Deva organizează evenimentul Black Weekend în familie, cu discounturi exclusive și un program de divertisment potrivit pentru toate vârstele, în perioada 23-25 noiembrie.

Vizitatorii centrului comercial vor beneficia de reduceri de până la 60%. Aceștia vor putea achiziționa la cele mai bune prețuri o gamă variată de articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice, parfumuri, electrocasnice, articole de papetărie și articole pentru casă și vor beneficia de un program de divertisment.

Fiecare sesiune de cumpărături este pentru întreaga familie, iar atmosfera va fi animată pe parcursul zilei de câteva personaje steampunk. Vineri între orele 17:00 – 20:00 pe culoarele centrului comercial vizitatorii îi vor putea întâlni pe Bird Man, The Alchimist,  Fairy Queen și Bubble Airship. Aceștia vor fi lângă intrarea H&M și se vor face remarcați prin ținute de inspirație științifico-fantastică ce îi vor introduce într-un univers fabulos.

  • Bird Man va purta vesta cu accesorii steampunk, pălărie cu bec ce luminează, mască de pasăre cu leduri în ochi, armură umăr, armură genunchi, mănuși tip armură
  • The Alchimist va fi recunoscut datorită paltonului lung fantasy cu eprubete pe el, mănuși fantasy, joben cu detalii fantasy și va face numere de magie și experimente științifice
  • Fairy Queen va îmbrăca un costum steampunk din cupru oxidat, braț robotic, aripi mobile, băț cu panglică, mască în stil steampunk, armură picioare în stil steampunk, armură umăr
  • Bubble Airship are o tricicletă cu cap de lup în față în stil fantasy steampunk, schelă cu două zepeline, dotat cu sistem de baloane de săpun

Sâmbătă, între orele 17:00 – 20:00, cei mici și cei mari sunt invitați să se relaxeze urmărind spectacolul „Fabuloasa aventură a lui Pim”, spectacolul „Mini-omul de știință”, dar și să participe activ la atelierul creativ de pictură pe față (eng. „facepainting”).

 Spectacolul „Fabuloasa lume a lui Pim” redă povestea unui cățel pe nume Pim, care va trece prin diverse aventuri ce îl vor ajuta să învețe că un erou este cel care poate câștiga prin istețime și face întotdeauna fapte bune.  Apoi, părinții și copii vor fi invitați să descopere secretele științei alături de Mini-omul de știință. Cu toții vor descoperi care sunt regulile care trebuie să fie urmate pentru a deveni un savant reputat.

Accesul vizitatorilor la spectacole este gratuit. În plus, pentru a acumula energie pentru sesiunea de shopping, cei care se  prezintă la Info Desk cu un bon de cumpărături din cafeneaua Refresh vor primi gratuit un fresh sau o cafea.

De asemenea, cei care își sărbătoresc ziua de naștere și merg la Info Desk, cu buletinul, de ziua lor, vor primi garantat un card cadou Shopping City Deva în valoare de 30 de lei.

Mai multe informații despre activitățile organizate în centrul comercial sunt disponibile pehttp://shoppingcitydeva.ro/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ShoppingCityDeva/.