Cele mai bune firme hunedorene vor fi premiate la Gala aniversară a Camerei de Comerț și Industrie

Home Economie Cele mai bune firme hunedorene vor fi premiate la Gala aniversară a Camerei de Comerț și Industrie
Cele mai bune firme hunedorene vor fi premiate la Gala aniversară a Camerei de Comerț și Industrie

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara organizează vineri 23 noiembrie 2018, festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județul Hunedoara. Evenimentul, intitulat generic TOPUL FIRMELOR DIN JUDEŢUL HUNEDOARA stă sub semnul Centenarului Marii Uniri dar și al împlinirii vârste de 25 de ani de excelență în afaceri.

Organizat de 25 de ani de către Camera de Comerț și Industrie Hunedoara și marcat printr-un eveniment devenit tradiție în județul nostru, TOPUL FIRMELOR îi prezintă pe cei care şi-au respectat angajamentul la performanţă, cartea de vizită a succesului în afaceri.  TOPUL FIRMELOR este în același timp un barometru pentru firme, în scopul cunoașterii locului ocupat în clasamentul celor mai competitive firme din județ, dar și un prilej de a-și întâlni competitorii și colaboratorii din piața locală, care au rezultate notabile în mediul de afaceri.

”Camera de Comerț și Industrie Hunedoara acordă distincții celor mai bune firme din județ, pe baza unei metodologii unice, complexe și unitare la nivel național, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate județele țării. La eveniment sunt așteptați să participe peste 200 de invitați – reprezentanți ai celor mai performante companii, ai mediului politico-administrativ, social şi massmediei locale”, spune Crinela Gafton, director general al Camerei de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

Clasamentul firmelor premiate este realizat pe baza rezultatelor financiare ale fiecărei firme pe anul 2017, înregistrate la Ministerul Finanţelor Publice. 

Criteriile de grupare au fost stabilite în funcţie de domeniile de activitate şi mărimea firmei, indicatorii de eficienţă au luat în considerare cifra de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat.

Potrivit informațiilor prezentate de CCI Hunedoara, la întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.528 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 2.867 de firme, 1.042 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri. 

Festivitatea de premiere va fi urmată de o seară românească autentică, cu program artistic susținut de Lena Miclăuș, Asociația Culturală Valea Dacilor – Orăștioara de Sus și cvartetul de viori al Hunedoarei.