Lupeneni la Crosul Unirii de la Alba Iulia

Home Stiri la zi Lupeneni la Crosul Unirii de la Alba Iulia
Lupeneni la Crosul Unirii de la Alba Iulia

Nu mai puțin decât 644 de alergători din toată România, de la copii și până la veterani ai acestui sport s-au aliniat sâmbătă, 24 noiembrie 2018 la ediția specială a Crosului Unirii, eveniment sportiv care a avut loc în Cetatea Unirii, pe o distanță de 2700 de metri în șanțurile BNastionului Vauban de la Alba Iulia. Printre aceștia s-au aflat și câțiva sportivi din Lupeni.

Reprezentanții Văii Jiului la Crosul Unirii au fost Geta Manolache, și Fabialn Mihăilă (reprezentanți ai ACS Sorii Junior’s -Lupeni) părecum și veteranul Iosif Ambruș. Cu toții au avut o evoluție remarcabilă, concretizată prin urcarea pe podiumul competiției.

”Bineînțeles că am cerut melodia potrivită și am intrat cu tot sufletul în Hora Unirii, că doar eram la locul cel mai potrivit unde trebuia să răsune adunarea și să ne arătăm bucuria realizării de acum 100 de ani, pentru a da mână cu mână cu noua mare familie româneasca de sportivi care au fost într-un număr așa de mare, anul acesta, la Crosul Unirii”, a spus Geta Manolache.

Organizatorii evenimentului sportiv au fost Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, Asociaţia Judeţeană de Atletism Alba şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Alba, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Primăria municipiului Alba Iulia.