Avram Iancu, invitat de președintele României la recepția de Ziua Națională

Home Stiri la zi Avram Iancu, invitat de președintele României la recepția de Ziua Națională
Avram Iancu, invitat de președintele României la recepția de Ziua Națională

Bibliotecarul din Petroșani Avram Iancu, împreună cu soția sa, se vor număra printre cele câteva sute de personalități ale României care vor fi prezente, în seara zilei de 30 noiembrie 2018, la recepția oferită de către Președintele României, Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale.

Apreciatul sportiv din Valea Jiului, ce poartă cu demnitate numele unui mare patriot al națiunii române, se declară onorat de gestul Preșeidntelui României, cu atât mai mult cu cât acesta ese dublat și de invitația primită de la Klaus Iohannis, de a participa și la Parada Militară de la Arcul de Triumf din data de 1 decembrie 2018.

”Se întâmplă asta după cinci ani de muncă în care am traversat înot Canalul Mânecii, am înotat întregul curs al Dunării și am înotat și Marea Neagră de la Sulina la Istanbul. Mă văd nevoit să-i mulțumesc Președintelui pentru invitație. Cred că este important faptul că un om din popor a fost invitat la un asemenea eveniment pe criteriul exclusiv al meritelor deosebite. Am dorit să ne reamintim de faptul că prin muncă, tenacitate, perseverență, sacrificiu și credință se poate împlini orice vis. Inclusiv visul de a ajunge la Cotroceni”, a spus Avram Iancu.