Ateliere de creație, cadouri și spectacole cu iz românesc în luna Centenarului, la Shopping City Deva

Home Economie Ateliere de creație, cadouri și spectacole cu iz românesc în luna Centenarului, la Shopping City Deva
Ateliere de creație, cadouri și spectacole cu iz românesc în luna Centenarului, la Shopping City Deva

În luna în care sărbătorim aniversarea de 100 de ani a României, Shopping City Deva a pregătit multe surprize pentru vizitatorii centrului comercial: ateliere de creație, spectacole de teatru cu iz românesc și târguri de cadouri deosebite.

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, în intervalul 17:00-20:00, vizitatorii centrului comercial vor fi întâmpinați pe culoare de statui vivante și de uriași pe picioroange, care poartă cu mândrie costume populare. Prin mișcări delicate, acestea vor readuce la viață atmosfera vremurilor uitate. Cei mici vor putea descoperi file din istoria României în cadrul spectacolului de treatru interactiv „Micuța Fifi și Centenarul”. Apoi, sunt invitați așteptați la atelierul de creație, unde vor învăța cum pot să creeze drapelul și harta României folosind semințe.

Ateliere pentru meșterii iscusiți

Duminică, pe 2 decembrie, între 12:00-15:00, cei mici au la dispoziție trei ore pentru a demonstra că sunt cei mai iscusiți constructori, în cadrul atelierului în care vor avea la dispoziție toate piesele de construcție de care au nevoie. Aici, copiii vor putea crea cele mai frumoase proiecte și vor putea clădi mașini, nave, clădiri sau animale. În plus, vor putea testa gratuit două mașini motorizate și teleghidate, sub supravegherea personalului calificat.

În căutarea cadourilor perfecte

Cei care sunt în căutarea darului perfect pentru a umple ghetuțele de Moș Nicolae sunt invitați la târgul de cadouri, organizat între 5 și 9 decembrie. Aici vor putea găsi căciuli, paupuci, mănuși și fulare, ideale pentru sezonul rece, dar și alte daruri speciale, cum ar fi bijuterii sau chiar produse apicole, de mare ajutor în lupta cu virozele. În plus, cei care au fost cuminți anul acesta, lustruiesc bine ghetuța preferată (fie stânga, fie dreapta) și o aduc Info Desk în perioada 3-5 decembire, vor descoperi pe 6 decembrie ce dar le-a lăsat Moș Nicolae.

În plus, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să partcipe la tombola dorințelor împlinite: cei mai norocoși pot câștiga un PlayStation, un smartphone sau o tabletă prin tragere la sorți. Pentru a se înscrie în concurs, trebuie să cumpere produse în valoare de minimum 100 de lei, cumulat pe maximum 5 bonuri fiscale. Acestea trebuie înscrise în competiție la Info Desk, în acceași zi în care au fost făcute cumpărăturilor.