Lupeniul descoperă magia sărbătorilor de iarnă, în ajun de Moș Nicolae

Home Administrație Lupeniul descoperă magia sărbătorilor de iarnă, în ajun de Moș Nicolae
Lupeniul descoperă magia sărbătorilor de iarnă, în ajun de Moș Nicolae

Miercuri, 5 decembrie 2018, în seara de ajun de Moș Nicolae, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni dau startul sărbătorilor de iarnă din acest an.

Cu acest prilej va avea loc pornirea ilumnatului ornamental din parcurile și de pe străzile principale ale orașului. Evenimentul va fi însoțit și de un frumos program de colinde oferite de îndrăgiții soliști de muzică populară Tinu Vereșezan și Gabi Nicolae. De asemenea, în Parcul CAP din Lupeni se vor afla și o serie de personaje de basm din poveștile copilăriei, cărora le vor da viață actorii teatrului din Petroșani.

Evenimentul, intitulat ”Magia sărbătorilor de iarnă” va avea loc pe 5 decembrie, de la ora 16,00 iar copii, părinți și bunici sunt așteptați să se bucure, alături de edilii orașului, de acest nou eveniment de excepție de pe agenda culturală a municipalității din Lupeni.

”Vă aștept, cu mic, cu mare, să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă. Să ne bucurăm de frumoasele povești ale copilăriei și de minunate colinde într-o seară cu totul și cu totul specială de Moș Nicolae, o seară în care Lupeniul va îmbrăca haine de sărbătoare odată cu aprinderea iluminatului ornamental din orașul nostru. Vă așteptăm cu drag !”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.