De Mos Nicolae, Lupeniul a devenit cu adevarat un oraș de poveste

Home Administrație De Mos Nicolae, Lupeniul a devenit cu adevarat un oraș de poveste
De Mos Nicolae, Lupeniul a devenit cu adevarat un oraș de poveste

Seara de Moș Nicolae a venit la Lupeni nu doar cu nenumărate cadouri lăsate de bunul samaritean în cizmulițele fiecărui copil cuminte, ci și cu o seară cu adevărat magică oferită tuturor cetățenilor din această localitate de Consiliul local și Primăria municipiului Lupeni.

Adunați în Parcul de la CAP, sute de copii, părinți și bunici au participat la concertul de colinde organizat aici miercuri seara, în așteptarea momentului festiv al pornirii iluminatului ornamental de la Lupeni care va împodobi în acest an străzile și parcurile din localitate, pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Pentru că autoritățile au promis o zi de poveste, încă de la debutul evenimentului în mijlocul celor prezenți și-au făcut apariția cele mai îndrăgite personaje ale poveștilor copilăriei, întrupate de talentați actori ai Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani. Atmosfera de săbătoare a fost completată de concertele de colinde interpretate de copii talentați de la școlile din Lupeni (și nu numai), iar ceea ce s-a dorit a fi un magistral debut al sărbătorilor de iarnă a fost completat de emoționantul concert susținut la Lupeni de Tinu Vereșezan și Gabi Nicolae, îndrăgiți rapsozi ai cântecului popular românesc.

Evident, cel ma așteptat oment al acestui eveniment l-a constituit pornirea iluminatului ornamental, care transformă străzile și parcurile din Lupeni într-o adevărată feerie de lumini, culori și figurine în mijlocul cărora lupenenii și-au făcut sute de fotografii.

Prezent, ca de fiecare dată, în mijlocul cetățenilor, la sărbătorile comunității, primarul Lucian Resmeriță s-a declarat încîntat de felul în care a fost decorat de sărbători, în acest an, orașul și lea mulțumit celor de la firma Diacom Lupeni pentru acest lucru. ”Acest moment deschide practic seria sărbătorilor de iarnă în municipiul Lupeni. Mă bucur că anul acesta am reușit să realizăm un iluminat ornamental foarte frumos, elegant și cu multe puncte de atracție pentru cetățeni, așa cum mă bucur că am putut să le oferim celor prezenți la acest eveniment, o seară de Moș Nicolae magică, de poveste. Le mulțumesc pentru acest lucru artiștilor care ne-au onorat și actorilor de la teatrul din Petroșani care au adus, prin personajele lor de poveste, multă bucurie mai ales copiilor din Lupeni. Desigur, mă bucur că și de această dată, împreună cu cetățenii municipiului nostru, am putut fi împreună într-o zi specială pentru fiecare dintre noi: ziua darnicului și bunului Moș Nicolae”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

La Lupeni, după cum precizează reprezentanții autorităților locale, iluminatul ornamental va funcționa până la începutul anului viitor.