La Vulcan, luminile de sărbătoare s-au aprins în sunet de colinde

Home Stiri la zi La Vulcan, luminile de sărbătoare s-au aprins în sunet de colinde
La Vulcan, luminile de  sărbătoare s-au aprins în sunet de colinde

Copii frumoși și talentați de de la toate unitățile de învățământ din Vulcan au urcat pe scena amenajată în fața Primăriei din Vulcan pentru primul concert de colinde organizat aici cu ocazia săbătorilor din acest an. Evenimentul a fost unjul cu atât mai important cu cât a avut loc într-o seară specială, de Moș Nicolae.

Darul copiilor din Vulcan nu a rămas fără ecou, pentru că în seara de Moș Nicolae, la Vulcan a fost pornit oficial și iluminatul ornamental de sărbători. După de, încă de la debutul lunii, luminile de pe bulevardul Mihai Viteazu, împordobit anul acesta în culorile tricolorului național, au înfrumusețat orașul în cinstea Centenarului, de Moș Nicolae, toate străzile pe care a fost montat iluminat ornamental au îmbrăcat ținuta feerică de sărbătoare.

Peste drum de Primărie a fost amenajat și un mic, dar elegant orășel al copiilor, iar pe bulevard, cu sprijinul unor comercianți invitați de autoitățile locale, s-a deschis și un mic târg de iarnă cu produse specifice.

De Moș Nicolae, timp de două zile, la Cinematograful Luceafărul, au fost invitați peste 600 de copii din ciclul primar de la toate școlile din Vulcan. ”Bucuria de a-i vedea pe micuți antrenați în lumea magică a Moșului, care le-a pregătit copiilor dulciuri și desene animate, este cea mai mare răsplată pe care această sărbătoare o poate aduce. I-am întrebat dacă au fost cuminți și dacă-și merită cadourile Moșului și, evident, răspunsul a fost unul pe măsură: toți copiii au răspuns la unison că au fost și sunt cuminți”, a spus viceprimarul Cristian Merișanu. 

Acesta spune că pentru a-i cunoaște și mai bine pe toți copiii cuminți din Vulcan, începând de anul acesta, va fi selectat grupul COPIILOR LUI MOȘ NICOLAE, care vor avea misiunea să facă alături de colegii și prietenii lor, cât mai multe fapte bune, participând la acțiuni organizate de primărie, în colaborare cu școlile și grupuri de societate civilă din Vulcan.