Târg de Crăciun cu produse autentice la Parcul de Afaceri de la Simeria

Home Economie Târg de Crăciun cu produse autentice la Parcul de Afaceri de la Simeria
Târg de Crăciun cu produse autentice la Parcul de Afaceri de la Simeria

Dacă încă nu ați găsut cadoul perfect de Crăciun pentru cei dragi, atunci o sugestie ar fi să-l căutați, în acest sfârșit de săptămănă la Târgul cadourilor de Crăciun de la Simeria, deschis în aceste zile la Parcul de Afaceri administrat de ADEH.

Aici se desfășoară cea de-a III-a ediție a TÂRGULUI CADOURILOR DE CRĂCIUN eveniment organizat de AGENȚIA DE DEZVOLTARE ECONOMICO-SOCIALĂ JUDEȚULUI HUNEDOARA, instituție aflată în subordinea Consiliului județean Hunedoara. În cadrul acestui eveniment, în incinta Parcului de Afaceri din Simeria au fost amplasate 21 de standuri, în care expozanții prezintă produse autentice realizate exclusiv în județul Hunedoara. Dintre cei prezenți anul acesta la Tîrgul cadourilor de Crăciun de la Simeria, 6 sunt producători de produse tradiționale și 15 creatori de decorațiuni și bijuterii specifice sărbătorii Nașterii Domnului.

Evenimentul se desfășoară timp de trei zile, respectiv în 7, 8 și 9 decembrie 2018, în spațiul expozițional interior al P.A.S. În prima zi de târg atmosfera a fost însuflețită de Taraful de la Vața și implicit de Tezaurul Uman Viu al U.N.E.S.C.O, maestrul Pera Bulz. Atât vizitatorii cât și expozanții s-au bucurat de colinzile interpretate de aceștia.

Bogata ofertă a expozanților este o invitație deschisă și pentru zilele următoare.