Seniorii din Petroșani invitați la Revelion de administrația locală

Home Administrație Seniorii din Petroșani invitați la Revelion de administrația locală

Peste 1200 de seniori din municipiul Petroșani sunt așteptați să participe și în acest an la ”Revelionul pensionarilor”, un eveniment devenit tradițional pe agenda activităților de sfîrșit de an ale Primăriei și Consiliului local al municipiului Petroșani.

”Acest eveniment reprezintă o recunoaștere a muncii de o viață pe care au depus-o seniorii comunității noastre și o mică posibilitate de a le oferi o sărbătoare frumoasă, în perioada trecerii în viitorul an, la care să poată petrece împreună câteva clipe fe neuitat. În același timp, am avut în vedere și faptul că multe dintre persoanele în vârstă din comunitatea noastră nu au posibilitatea financiară de a participa la alte evenimente de acest fel organizate la diverse localuri din orașul nostru”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Costurile pentru organizarea Revelionului pensionarilor revin în cea mai mare parte administrației locale, care a alocat 56.000 de lei pentru acest eveniment. Totodată, persoanele care doresc să participe trebuie să contribuie la rândul lor cu o sumă, diferențiată în funcție de venituri, astfel:

  • 35 de lei, pentru cei cu venituri de până la 2000 lei;
  • 45 de lei, pentru cei cu venituri între 2001-2500 lei;
  • 55 de lei, pentru cei cu venituri între 2501 – 4000 lei;
  • 80 de lei, pentru cei cu venturi mai mari de 4001 lei.

Primarul municipiului Petroșani informează că pot participa la acest eveniment și persoanele însoțitoare ale pensionarilor (soț, soție, persoană însoțitoare), care nu au calitatea de pensionar. Pentru acestea, cota de co-finanțare a biletului va fi de 35 de lei (pentru persoana casnică sau cu venituri de până la 2000 de lei), respectiv de 80 de lei (pentru persoana cu venituri de peste 2000 de lei).

Înscrierile se fac la sediul Primărie municipiului Petroșani, Biroul de Relații cu Publicul.