Elevi ai Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, laureați ai trofeului ”Minecraft” oferit de Microsoft România

Pasiunea pentru jocurile pe calculator dar și priceperea în utilizarea programelor informatice a adus pentru doi elevi de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, trofeul categoriei rezervate claselor a IX-a și a X-a la Concursul Național Minecraft pentru Educație.

Astăzi,14 decembrie 2018, la sediul Microsoft România din București a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului Național Minecraft pentru Educatie, eveniment la care au fost prezenți și Florin Radeș și Bogdan Ichim, cei doi laureați din echipa Colegiului național ”Mihai Eminescu” din Petroșani. Potrivit profesorului coordonator al celor doin campioni, ing. Roland Szedlacsek, misiunea care le-a adus celor doi elevi pasionați de IT trofeul categoriei de vârstă la acest concurs organizat de Microsoft, a fost aceea de a construi în Minecraft macheta cetății Alba Carolina din Alba Iulia.

La această primă ediție a concursului național Minecratf au participat 87 de echipe din toata țara.