Avertisment al DDJ HD / Mai multe sectoare de drumuri județene sunt închise pe timpul iernii

Home Administrație Avertisment al DDJ HD / Mai multe sectoare de drumuri județene sunt închise pe timpul iernii

Dispeceratul Drumuri județene al Consiliului județean Hunedoara informează că, potrivit une decizii adoptate încă din luna octombrie,  în timpul iernii o serie de tronsoane de drum județean sunt închise și, în consecință, pe acestea nu se acționează cu utilajele de deszăpezire.

”Este vorba de tronsoane care nu prezintă siguranță pentru traficul rutier, situate, de regulă, între versanți înalți unde există riscul producerii de avalanșe în cazul unor ninsori abundente. În alte cazuri, porțiunile de drum închise sunt de pământ, prezintă degradări accentuate și sunt greu accesibile și în restul anului”, se arată într-o informare a Disperatului Drumuri Județene al CJH.

Astfel, în cazul în care întâlniți pe un drum județean bariere și indicatorul de Acces interzis vă sfătuim să nu le îndepărtați, pentru a nu pune în pericol alți conducători auto care nu cunosc zona. Vă rugăm să folosiți rutele alternative.

Drumurile județene închise pe timpul iernii sunt cele evidențiate în anexa la HCJ nr. 275/2018 pe care o prezentăm în cele ce urmează: