Pe toate drumurile județene se circulă lent și în condiții de iarnă

Home Stiri la zi Pe toate drumurile județene se circulă lent și în condiții de iarnă
Pe toate drumurile județene se circulă lent și în condiții de iarnă

Ca urmare a ninsorilor care cad neîncetat încă de noaptea trecută, pe toate drumurile județene se circulă lent, în condiții de iarnă.

Până la ora 11.00, la Dispeceratul Drumuri Județene al Consiliului Județean Hunedoara s-au înregistrat zeci de apeluri din toate zonele județului. Drumarii acționează cu mașini dotate cu pluguri și cu material antiderapant, dar intervențiile se desfășoară cu dificultate din cauza stratului consistent de zăpadă depus pe carosabil.

În Valea Jiului, au căzut ninsori abundente, astfel că la această oră stratul de zăpadă măsoară între 40 și 60 de centimetri în stațiunile montane. Utilajele de intervenție acționează atât pe DJ 664 Lupeni – Straja, cât și pe DJ 709F Slătinioara – Cabana Rusu, drum care asigură accesul spre stațiunea Parâng.

Dacă ieri pe drumul care duce spre Parâng nu au fost probleme și s-a circulat bine, mai ales după prânz, astăzi utilajele sunt în teren și încearcă să curețe drumul de zăpada care nu mai contenește. Circulația în zonă este îngreunată, iar spre Cabana Rusu pot urca, deocamdată, doar mașinile cu tracțiune integrală și mașinile echipate corespunzător pentru iarnă.