Copiii și tinerii de top ai Petroșaniului, premiați de administrația locală

Home Administrație Copiii și tinerii de top ai Petroșaniului, premiați de administrația locală
Copiii și tinerii de top ai Petroșaniului, premiați de administrația locală

Chiar dacă și pentru Administrația Publică Locală din Petroșani subiectul nr. 1 al acestor zile a fost cel generat de codul portocaliu de zăpadă și viscol, primarul Tiberiu Iacob Ridzi nu a renunțat la întâlnirea cu cei aproape 300 de tineri din municipiul Petroșani care s-au remarcat în anul 2018 la olimpiadele școlare naționale și la competițiile sportive de nivel național și internațional.

De altfel, reuniunea care marchează la Petroșani ”codul roșu” de performanță a devenit una tradițională și așteptată, în egală măsură, de elevi, de profesori, de antrenori sau de conducători de școli și cluburi sportive, dar și de reprezentanții administrației locale.

Anul acesta, 271 de copii și tineri din municipiul Petroșani au fost premiați, în cadrul evenimentului găzduit marți, 17 decembrie 2018, la sala de marmură a Primăriei din Petroșani, pentru succesul obținut pe parcursul acestui an și pentru modul în care, prin pasiune și performanță, au dus în țară și în lume imaginea municipiului Petroșani și a Văii Jiului.

„Cu toate că ne întâlnim într-o zi grea pentru întreaga noastră comunitate, după codul portocaliu de zăpadă care ne-a cam dat peste cap tuturor întreaga agendă a acestor zile, am considerat că trebuie să organizăm acest eveniment în care ne întâlnim cu atât de mulți copii și tineri de excepție pe care și în acest an reușim, cu sprijinul Consiliului Local, să îi premiem pentru performanțele lor remarcabile din anul 2018. Am vrut să le fiu alături, să-i felicit pentru succesul lor și să le mulțumesc, în același timp, părinților și profesorilor care i-au îndrumat spre obținerea acestor rezultate de top. I-am premiat cu mare bucurie pe toți cei care cei care au obținut rezultate foarte bune, atât la nivel sportiv, cât și la nivel școlar, la diverse concursuri naționale și internaționale și, tebuie să recunosc, m-am simțit onorat de acest lucru”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Pentru rezultatele lor, cei 271 de copii și tineri de succes ai Petroșaniului, dar și îndrumătorii acestora, au primit din partea Administrației Locale de la Petroșani, diplome de merit și premii în bani.