Primăria Lupeni pregătește un Revelion în aer liber de poveste

Home Administrație Primăria Lupeni pregătește un Revelion în aer liber de poveste
Primăria Lupeni pregătește un Revelion în aer liber de poveste
La Lupeni se fac pregătiri intense pentru ca noaptea de la cumpăna dintre ani să fie una de neuitat pentru toți cetățenii care doresc să petreacă Revelionul în stradă, alături de reprezentanții comunității locale.
În acest sens, încă de pe acum Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni invită cetățenii municipiului Lupeni să petreacă împreună un Revelion de poveste la cumpăna dintre ani, în Parcul CAP începând cu orele 22,00. Evenimentul va fi susținut de o seamă de artiști de excepție, interpreți de muzică muzică populară și etno. Astfel, pe scena de la Lupeni vor urma îndrăgiții artiști de muzică populară Veta Biriș, Suzana Toader și Felician Necula, precum și cel mai îndrăgit artist al Maramuresului, interpretul de muzică etno Ionică Moroșanu.
”Aceștia sunt invitații noștri care, suntem siguri ,vor încinge atmosfera în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții atât participanții la acest eveniment public, dar și toți cetățenii Lupeniului, se vor bucura de un spectaculos foc de artificii”, spune primarul Lucian Resmeriță.
Spectacolul artistic va fi întregit și de feeria de culori pe care o prezintă anul acesta iluminatul de sărbători  din municipiul Lupeni și în mod deosebit cel din zona Parcului CAP, iluminat care situează Lupeniul în rândul celor mai frumos împodobite orașe din țară.
”Cu aceste argumente, invit și pe această cale toți locuitorii municipiului Lupeni dar și pe cei din întreaga Vale a Jiului care doresc să ni se alăture, să petrecem împreună o noapte de neuitat la trecerea dintre ani.  Am muncit împreună în acest an și tocmai de aceea îmi doresc să ne întâlnim șiu la acest ceas de sărbătoare, să petrecem împreună, să ne bucurăm de tot ceea ce am realizat și să ne facem primele planuri pentru noul an. În același timp, pentru că ne aflăm înaintea sărbătorilor de iarnă, le doresc tuturor lupenenilor mei dragi, sărbători fericite, cu sănătate, prosperitate, liniște în case și în suflet, dorințe împlinite și speranță de mai bine. Să fie fericiți și împliniți alături de cei dragi!”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.