Ultimele decizii privind punerea în funcție a SMID Hunedoara au fost aprobate de CJH

Home Administrație Ultimele decizii privind punerea în funcție a SMID Hunedoara au fost aprobate de CJH
Ultimele decizii privind punerea în funcție a SMID Hunedoara au fost aprobate de CJH

Consiliul Județean Hunedoara a aprobat în ședința extraordinară  din 18 decembrie 2018 două proiecte esențiale pentru finalizarea cu succes a proiectului privind punerea în funcție a Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor din județul Hunedoara.

Cele două proiecte aprobate de consilierii județeni au devenit hotărâri ale Consiliului județean Hunedoara, după cum urmează:

1. HCJ privind aprobarea atribuirii și încheierii contractului de delegare a gestiunii serviciului de operare și administrare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Bârcea Mare, județul Hunedoara;
2. HCJ privind aprobarea modificării repartiției redevenței aferentă bunurilor rezultate în urma derulării Proiectului ”Sistem de Management Integrat al deșeurilor (SMID) în județul Hunedoara”.

Potrivit președintelui Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora, în urma aprobării acestor hotărâri, Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor din județul Hunedoara, investiție realizată cu fonduri europene, intră în linie dreaptă și va deveni funcțional înainte de finele acestui an. ”Cele patru zone au deja desemnați operatorii zonali de gestionare a serviciilor de salubrizare. Deponeul ecologic de la Bârcea Mare are, la rândul său, desemnată firma câștigătoare a contractului de delegare a gestiunii serviciului de operare și administrare. Este vorba de SC Supercom SA București. Iată că încheiem la termenul asumat în fața organismelor financiare europene acest proiect esențial pentru județul nostru, care va aduce un plus în acest domeniu al colectării și managementului deșeurilor”, a declarat președintele CJH, Mircea Flaviu Bobora.