20 de ani de dezvoltare regională în Regiunea Vest – întâlnire cu presa din județul Hunedoara

Home Administrație 20 de ani de dezvoltare regională în Regiunea Vest – întâlnire cu presa din județul Hunedoara
20 de ani de dezvoltare regională în Regiunea Vest – întâlnire cu presa din județul Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara a fost gazda evenimentului aniversar organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest la Deva. În prezidiu, alături de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, au fost prezenți directorul general al ADR Vest, Sorin Maxim, și primarul Municipiului Orăștie, Ovidiu-Laurențiu Bălan.

Cu acest prilej, vorbitorii au făcut referire la importanța fondurilor europene în dezvoltarea comunităților locale din județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin, la proiectele implementate cu succes de-a lungul acestor 20 de ani, dar și la faptul că județul Hunedoara ocupă, în acest an, un loc fruntaș în atragerea de finanțări europene nerambursabile.

În cadrul evenimentului, a fost semnat și contractul de finanțare pentru un proiect depus de Primăria Municipiului Orăștie, care vizează restaurarea Cetății din centrul orașului.

În prezent, Consiliul Județean Hunedoara, prin președintele Mircea-Flaviu Bobora, asigură vicepreședinția Consiliului de Dezvoltare Regională, organism cu rol deliberativ care funcționează la nivelul Regiunii Vest.

Și pentru că ne aflăm în preajma Crăciunului, toți cei prezenți la eveniment au fost colindați de copiii de la Școala Generală din comuna Hărău.