Angajații lunii noiembrie la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Angajații lunii noiembrie la Apa Serv Valea Jiului
Angajații lunii noiembrie la Apa Serv Valea Jiului

Proiectul de fidelizare al angajaților, derulat de către Apa Serv Valea Jiului, i-a premiat astăzi pe laureații ediției din luna noiembrie 2018 ai concursului intern ”Angajatul lunii”, o competiție care se derulează cu succes în cadrul operatorului regional al serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului.

În urma analizei efectuate de conducerea executivă a companiei asupra raportelor de activitate depuse de fiecare salariat, la finalul lunii noiembrie, au fost desemnați un număr de trei câștigători ai titlului de ”Angajatul lunii”. Aceștia sunt:

* DUMITRU BLAJ – instalator în cadrul Secției Apă-Canal Petroșani;

* DORINA PIȚ – economist în cadrul Servciului Comercial;

* ANIȘOARA BUZDUGĂ – cititor contoare în cadrul Serviciului Corp Control.

 ”Munca pe care o desfășoară fiecare dintre muncitorii noștri care activează în sectorul de exploatare este, mai ales în lunile de iarnă, una greu de descris în cuvinte dar esențială în buna derulare a activității Apa Serv. Apreciez faptul că instalatorii noștri se mobilizează ori de câte ori este nevoie de intervenția lor și, prin activitatea pe care o depun, reușim să acționăm rapid și cu succes de fiecare dată când apar probleme pe rețelele de apă și canalizare. De data aceasta, conducerea Apa Serv a decis să-i acorde titlul de angajat al lunii noiembrie instalatorului Dumitru Blaj de la Secția de Apă-Canal din Petroșani și-l felicit pentru activitatea depusă în cadrul firmei noastre, nu doar în luna noiembrie. De asemenea, am considerat că rezultatele bune pe care Apa Serv le-a înregistrat pe acest final de an și în ceea ce privește recuperarea creanțelor – un indicator foarte important pentru noi – este meritul unor acțiuni derulate cu succes de colegii de la Serviciul Corp Control și Serviciul Comercial, motiv pentru care am decis să le acordăm doamnelor Anișoara Buzdugă și Dorina Piț câte unul din titlurile de angajat al lunii noiembrie, mulțumindu-le pentru activitatea lor”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Acesta mai apreciază că, tot privind prin prisma activităților comerciale, de încasare a facturilor aferente serviciilor prestate de operatorul regional de apă și canalizare din Valea Jiului, cele mai bune rezultate le-au avut, în cursul lunii noiembrie 2018, salariatele de la Centrul de încasări din orașul Petrila, motiv pentru care acestei echipe, formate din Rodica Drăghici, Maria Lazăr, Anișoara Lăzăroiu, Ileana Nemeș și Anamaria Rusu le-a fost decernat titlul de ”Colectivul lunii noiembrie” de la Apa Serv.

 

Laureații acestor premii au fost felicitați în ședința operativă a conducerii Apa Serv din 19 decembrie, fiindu-le oferite totodată diplome care le atestă calitatea de angajați model ai companiei de apă din Valea Jiului. Competiția ”Angajatul lunii” continuă la Apa Serv și în această lună.

Biroul de presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani