Familiile semicentenare ale Uricaniului, premiate de primarul Dănuț Buhăescu

Home Administrație Familiile semicentenare ale Uricaniului, premiate de primarul Dănuț Buhăescu
Familiile semicentenare ale Uricaniului, premiate de primarul Dănuț Buhăescu

Mai multe familii din orașul Uricani care, anul acesta, și-au aniversat ”nunta de aur” au fost invitate, în aceste zile, la sediul Primăriei unde au fost premiate pentru performanța lor de viață și de cuplu, dar și pentru exemplul pe care-l oferă concitadinilor.

”Dragii noștri, vă mărturisesc că este extraordinar faptul că ați reușit ca în 50 de ani de căsătorie să ajungeți să realizați o serie de lucruri minunate împreună și că ați rămas la fel de uniți ca la început. Vă mulțumim că ați răspuns invitației noastre și că ne sunteți alături la un așa fericit eveniment, împărtășindu-ne din experiența dumneavoastră de a trăi bucuriile și trăinicia unei frumoase vieți în doi. Vă dorim multă sănătate, bucurii și la cât mai mulți ani împreună !”, le-a spus primarul Dănuț Buhăescu, invitaților săi.

La aniversarea celor 50 de ani de căsnicie, familiile semicentenare ale Uricaniului au primit din partea primarului Dănuț Buhăescu diplome de fidelitate, cadouri și un firesc și binemeritat ”dar de nuntă”.