Costel Avram: ”Pentru Consiliul județean Hunedoara, 2019 e un an al provocărilor, deciziilor și proiectelor majore !”

Home Administrație Costel Avram: ”Pentru Consiliul județean Hunedoara, 2019 e un an al provocărilor, deciziilor și proiectelor majore !”
Costel Avram: ”Pentru Consiliul județean Hunedoara, 2019 e un an al provocărilor, deciziilor și proiectelor majore !”

Adminstratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram este de părere că anul 2019 se anunță unul cu multe provocări și cu multe lucruri pe care adminstrația județeană le are de îndeplinit.

”Vor mai fi multe decizii importante de luat în acest an, ir astăzi în prima ședință a Consiliului județean Hunedoara deja au fost luate câteva. Noul an va fi unul în care avem mult, foarte mult de lucru. 2019 va fi un an al provocărilor, generat de proiectele de investiții pe care le avem în derulare și cele pe care le vom începe, așa cum va fi un an în care este de datoria noastră să răspundem așteptărilor comunităților din județul nostru”, a declarat Costel Avram.

Acesta se declară convins de faptul că, împreună cu întreaga echipă de conducere a CJH, cu consilierii județeni, cu primarii din localitățile județului nostru și, mai ales, cu sprijinul cetățenilor de bună credință, forul legslativ județean va reuși să facă din anul 2019 încă un an de succes pentru întregul județ Hunedoara.

”Cu aceste gânduri și năzuințe, am pornit astăzi în activitatea din noul an 2019. Să fie într-un ceas bun !”, a mai precizat Avram.