Prima decizie din 2019 a edililor din Lupeni / Modernizarea integrală a Bulevardului Tudor Vladimirescu

Home Administrație Prima decizie din 2019 a edililor din Lupeni / Modernizarea integrală a Bulevardului Tudor Vladimirescu

Bulevardul Tudor Vladimirescu din Lupeni, principala arteră rutieră ce străbate centrul acestei localități, va fi modernizat integral anul acesta, după ce, la finalul anului 2018 șoseaua a fost modernizată pe porțiunea cuprinsă între Parcul CAP și Spitalul Municipal.

Consilierii locali ai municipiului Lupeni au fost invitați, în prima zi de lucru a anului 2019, să se pronunțe asupra proiectului de hotărâre inițiat de primarul Lucian Resmeriță, proiect care vizează aprobarea sumelor necesare pentru modernizarea străzii Tudor Vladimirescu, pe porțiunea cuprinsă între Spitalul Municipal și Primăria Lupeni. Ceea ce este și mai important este că pentru acest obiectiv de investiții, municipalitatea din Lupeni va achita numai o cotă de cofinanțare de 2%, cea mai mare parte a banilor fiind alocați din fonduri europene nerambursabile.

”Am ținut foarte mult ca primul proiect pe care-l aprobăm în anul 2019 să fie cel care vizează finalizarea investițiilor la Bulevardul Tudor Vladimirescu. În acest fel, am vrut să transmitem semnalul că investițiile în modernizarea infrastructurii pietonale și de transport rutier rămân și în 2019 un obiectiv prioritar al activitiății noastre. Vom încerca să păstrăm ritmul de execuție al lucrărilor la fel ca și în anii precedenți și sperăm să reușim să atragem noi și noi fonduri de investiții, pentru lucrările pe care cu toții ne dorim să le realizăm în orașul nostru”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Proiectul privind finalizarea lucrărilor de modernizare a Bulevardului Tudor Vadimirescu din municipiul Lueni a fost adoptat în unanimitate de consilierii prezenți la prima ședință de Consiliu local din anul 2019, de la Lupeni, care a avut loc pe 3 ianuarie.