Primul târg de nunți din 2019 la Shopping City Deva

Home Economie Primul târg de nunți din 2019 la Shopping City Deva
Primul târg de nunți din 2019 la Shopping City Deva

În perioada 17-20 ianuarie, între orele 10:00 – 22:00, viitorii miri își dau întâlnire la Shopping City Deva. În această perioadă, Deco Efect organizează primul târg de nunți al anului și le va pune la dispoziție îndrăgostiților toate soluțiile pentru a planifica de la A la Z cea mai frumoasă zi din viața lor. Vizitatorii centrului comercial vor descoperi noile tendințe în materie de nunți și vor primi recomandări de la specialiștii în domeniu.

Târgul de nunți de la Shopping City Deva va schimba decorul obișnuit din mall: vor fi create standuri speciale cu rochii de mireasă și ținute de ocazie, bijuterii, accesorii sau decorațiuni. Rochia de mireasă este cel mai important detaliu orice mireasă, iar cele care se pregătesc să devină soții vor găsi cu siguranță modelul mult visat în oferta designerilor din întreaga țară, fie că își doresc o rochie clasică, de prințesă, tip sirenă, cu dantelă ori corset.

Aici cuplurile vor putea găsi, de asemenea, echipe cu experiență în planificarea nunților și vor putea alege serviciile de catering, fotografiere, filmare și sonorizare sau de hairstyling, care se potrivesc cu dorințele și bugetul lor. La fel de importantă ca și locația este alegerea unei formații sau a unui DJ, care să întrețină atmosfera și să invite oaspeții pe ringul de dans. Mai multe formații de renume, dar și DJ cunoscuți vor demonstra că sunt cea mai bună alegere pentru evenimente de vis. Pentru a se asigura că invitații se simt bine la eveniment, viitorii miri vor putea opta și pentru servicii de hostess.

După fiecare petrecere, amintirile sunt bine păstrate în fotografii și materiale video. La târgul de nunți Deco Efect, vizitatorii centrului comercial vor putea găsi și mai multe oferte pentru servicii foto-video. Viitorii miri vor putea găsi echipa perfectă de fotografi care să surprindă toate detaliile din cea mai frumoasă zi din viața lor.