Meditații gratuite pentru Bacalaureat la Crucea Roșie din Deva

Filiala din județul Hunedoara a Societății Naționale de Cruce Roșie din România dorește să vină în sprijinul comunității și să devină un partener permanent al acesteia.

În acest sens, Filiala din județul Hunedoara a Societății Naționale de Cruce Roșie a propus și a primit sprijin din partea comunității, din partea voluntarilor filialei cu privire la realizarea unui proiect prin care se urmărește crearea cadrului necesar în vederea pregătirii suplimentare corespunzătoare a elevilor care urmează să susțină examenul de bacalaureat în vara anului 2019.

Activitățile se vor desfășura la sediul filialei hunedorene de Crucea Roșie din Deva. Prin această activitate voluntarii Crucii Roșii doresc să vină în sprijinul elevilor care au potențial, dar nu își permit pregătire suplimentară din cauza situației materiale.

Cum se derulează proiectul!? În fiecare zi de sâmbătă, profesorul va fi prezent la ora 1000 la sediul Crucii Roșii pentru susținerea orei de pregătire la matematică. Trebuie subliniat faptul că pot beneficia de pregătire toți cei care urmează să suțină examenul de bacalaureat în această sesiune, indiferent dacă mai sunt sau nu elevi.

Meditațiile sunt gratuite și vor începe din data de 19 Ianuarie 2019 și se vor acorda până la sfârșitul anului școlar în curs.