Constantin Cotimanis vine la Deva cu o comedie romantică

Home Cultură Constantin Cotimanis vine la Deva cu o comedie romantică
Constantin Cotimanis vine la Deva cu o comedie romantică

Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” găzduiește marți, 12 februarie 2019, la ora 19:00, la spectacolul cu piesa ”Old Love”, prezentat de Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești, pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

”Old Love” este o comedie romantică, în două acte, a dramaturgului canadian Norm Foster. O poveste cu final fericit, într-un decor auster care contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei.

O ”iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre și îi leagă, de 30 de ani, pe măruntul funcționar Bud Mitchell (Constantin Cotimanis) și pe nevasta patronului său. Întâlnirile sporadice și discuțiile presărate cu umor sunt repede uitate de femeie, dar pentru Mitchell reprezintă pietrele unei construcții afective solide. Niciunul dintre cei doi însă nu face pasul decisiv până când nu este singur: ea – văduvă, el – divorțat.

În cadrul acestui eveniment artistic, pe scenă vor urca actorii: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru, Robert Tudor. Scenografia este semnată de Francesca Cioancă, iar regia aristică de Daniel Bucur. Spectacolul beneficiază de asemenea de muzică originală orchestrată de Nicu Alifantis.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețul de 60 de lei, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva și pot fi achiziționate de luni până vineri, între orele 10:00-16:00.

Informații suplimentare și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037 (persoană de contact: Valy Illeș).