Evaluare privind stadiul implementării proiectelor de apă și canalizare ale Apa Prod Deva

Conducerea Consiliul Județean Hunedoara a fost luni, 21 ianuarie, gazda unei întâlniri de lucru cu reprezentanții operatorului regional de apă SC APA PROD SA Deva.

Evenimentul desfășurat în Sala Mare de Ședințe a Consiliului Județean Hunedoara i-a adus la un loc pe primarii din județul Hunedoara, echipa de conducere a APA PROD, pe reprezentanții consiliului de aministrație al societății comerciale și echipa care coordonează A.D.I AQUA PREST Hunedoara.

Întâlnirea a avut ca scop prezentarea stadiului programului POIM 2014 – 2020 derulat de SC APA PROD SA Deva, stadiul proiectelor de alimentare cu apă și canalizare derulate în paralel de primării și finanțate prin alte programe, un bilanț pe anul 2018 al ADI AQUA PREST.

Discuțiile s-au axat pe problemele ridicate de primari, referitor la întârzierile în derularea programului POIM, lipsa termenelor clare de parcurgere a unor etape. Acestea ar fi chestiunile principale care îi împiedică pe edili să realizeze alte investiții în zona vizată de acest program și să-și onoreze la timp promisiunile făcute cetățenilor, cum că vor beneficia de o creștere a calității vieții prin modernizarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare.