Hotel Rusu a dat startul înscrierilor pentru cea mai tare petrecere de Ziua Femeii

Home Reportaj Hotel Rusu a dat startul înscrierilor pentru cea mai tare petrecere de Ziua Femeii
Hotel Rusu a dat startul înscrierilor pentru cea mai tare petrecere de Ziua Femeii

După succesul repurtat anul trecut în organizarea petrecerii dedicate Zilei Femeilor, Complexul Hotelier Rusus și-a propus să reediteze mega-petrecerea de 8 Martie și în acest an, la sala Grand Ball Room Rusu din Masivul Parâng.

Pentru că solicitările de participare se anunță foarte mari, oganizatorii au decis să organizeze două seri cu tema ”Femeia la înălțime”, care vor fi găzduite la sala de evenimente Rusu Grand Ball Room, în zilele de vinei, 8 martie 2019, respectiv sâmbătă, 9 martie 2019, în ambele zile petrecerile urmând să înceapă de la ora 15,00.

Pentru crearea unei atmosfere de sărbătoare, la Rusu vor concerta, cu acest prilej, Golden Society, Deejay Coco si MC Florin Lazu, iar ca invitat special al evenimentului, aici va fi prezent apreciatul solist de muzică ușoară ALEX VELEA. În plus, la ingredientele unei petreceri care se anunță deja a fi una de mare succes, se adaugă meniul special pregătit, pentru acest eveniment, de Chef Paul Mihăilescu, iar invitații vor avea la dispoziție și un Open Bar cu băuturi rafinate all inclusive, fără limită.

Pentru doamnele și domnișoarele, dar și pentru domnii galanți care vor să-și scoată iubita, prietena sau soția la petrecerea de Ziua Femeii de la Rusu, organizatorii anunță că deja au fost deschise sesiunile de rezervare a locurilor, care au un preț special de 150 lei/persoane (valabil pentru rezervări efectuate până la data de 17 februarie 2019) iar pentru rezervările făcute pentru grupuri mai mari de 15 persoane, prețul se reduce la 135 lei/persoană, dacă acestea sunt efectuate până la data de 17 februarie 2019.

Pentru rezervări, vă puteți adresa la recepția Hotel Rusu sau puteți suna la numărul de telefon 0742-087.221.