Costel Avram: ”Disciplina, seriozitatea și munca trebuie să rămână repere de bază pentru succesul Apa Serv Valea Jiului !”

Home Economie Costel Avram: ”Disciplina, seriozitatea și munca trebuie să rămână repere de bază pentru succesul Apa Serv Valea Jiului !”
Costel Avram: ”Disciplina, seriozitatea și munca trebuie să rămână repere de bază pentru succesul Apa Serv Valea Jiului !”

Activitatea din 2018 și perspectivele de dezvoltare din anul 2019 ale Apa Serv Valea Jiului au fost subiect al unei ședințe de analiză care avut loc astăzi la sediul operatorului regional de apă și canalizare de la Petroșani, în prezența întregului personal de conducere. La ședința de analiză a participat și administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, fost director general al societății și, în prezent, reprezentant al Consiliului județean Hunedoara (acționarul majoritar al ASVJ) în forul de conducere al firmei.

”Am fost prezent astăzi la sediul Apa Serv Valea Jiului, unde în calitate de reprezentat al acționarului majoritar al acestui operator, am analizat împreună cu echipa de conducere de aici, indicatorii economico-financiari ai anului trecut și perspectivele anului 2019”, a declarat Costel Avram.

Acesta precizează că din cifrele de bilanț ale anului 2018 rezultă că lucrurile au evoluat bine, în mod constant și eficient, motiv pentru care întregul colectiv al Apa Serv Valea Jiului merită felicitări și mulțumiri și partea acționarilor.

În același timp însă, Avram este de părere că pentru a păstra la aceiași parametri de eficiență activitatea acestui important agent economic din Valea Jiului și din județul Hunedoara, disciplina, seriozitatea și munca trebuie să rămână repere de bază pentru echipa managerială și pentru întregul colectiv.

Pentru anul 2019, adminstratorul public al județului Hunedoara apreciază că atât în nume personal, cât și ca reprezentat al Consiliului județean, este pregătit să acționeze în așa fel încât Apa Sev să rămână între-un trend ascendent, atât calitativ și tehnic, cât și administrativ și economic. ”Voi sprijini activitatea Apa Serv, pentru că această firmă are un loc special în inima mea. Pot să vă spun că o primă decizie pe care deja Consiliul județean a stabilit să și-o însușească pentru acest an este, spre exemplu, realizarea unei investiții prioritare prin care să introducem apa potabilă în stațiunea turistică Pasul Vîlcan. Și, vă asigur, vor mai urma și alte decizii de acest fel”, a mai declarat Costel Avram.