Antreprenorii din turismul hunedorean, invitați la Târgul de Turism al României

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara, își pregătește participarea la o nouă ediție a Târgului de Turism al României. În acest scop, Agenția lansează o invitație tuturor antreprenorilor care activează în domeniul turismului în județul Hunedoara pentru a-și prezenta ofertele la acest târg.

”Industria turismului și a ospitalității se află într-o continuă și rapidă expansiune. Știm că pentru a vă menține printre cei mai buni sunteți mereu la curent și urmați trendul pieței. Pentru că eforturile dumnevoastră sunt apreciate, iar implicarea pe care o aveți în dezvoltarea economică a județului nostru este cunoscută, Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara consideră onorantă participarea dumnevoastră în standul județului, la evenimentul  turistic de mare anvergură care deschide anul 2019. Dacă activați în județul Hunedoara și susțineți astfel de inițiative, vă îndemnăm să acceptați invitația noastră, participarea dumnevoastră fiind o ocazie potrivită de a vă face remarcați la cel mai vizitat târg dedicat turismului. Pentru că succesul în vânzări stă într-o bună comunicare, veți avea prilejul să vă prezentați cele mai bune oferte potențialilor turiști aflați în căutarea destinațiilor de vacanță. În ipoteza în care nu veți avea posibilitatea să participați, puteți să ne trimiți materiale de promovare la sediul Agenției din Deva, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 28, pe care să le oferim vizitatorilor Târgului”, spune Camelia bedea, director al ADEH Hunedoara.

Ediția de Primăvară a Târgului de Turism al României, se va desfășura în perioada 21-24 februarie 2019 la București, în pavilioanele Centrului Expozițional Romexpo. Consiliul Județean Hunedoara va avea un stand expozițional în care vizitatorii vor fi întâmpinați cu informații și propuneri variate privind atracțiile și obiectivele turistice din zonă.