Oferte cu dragoste la Restaurantul ”Number one” din Petrila

Home Stiri la zi Oferte cu dragoste la Restaurantul ”Number one” din Petrila
Oferte cu dragoste la Restaurantul ”Number one” din Petrila

Restaurantul ”Number One” din orașul Petrila este, în fiecare zi, o gazdă excelentă pentru o cină romantică sau pentru o seară de familie plină de dragoste.

În aceste zile, în care ”dragostea plutește în aer”, de la Sf. Valentin și până la Dragobete, ofertele speciale ale Restaurantului ”Number One” îmbracă și ele o formă specială pentru a marca astfel sărbătorile dragostei.

Astfel, numai în perioada 14-25 februarie 2019, la Restaurantul ”Number One” din Petrila veți găsi în meniul zilei ”Pizza în formă de inimă” (”Valentine`s Pizza”) special concepută pentru două persoane. Ofera vine și cu un preț special de numai 35 de lei.

De asemenea, ”Number one” își întâmpină în această perioadă oaspeții îndrăgostiți și cu o brioșă în formă de inimioară, oferită cu drag din partea casei. Mai mult, pentru fiecare consumație care depășește 50 de lei/cuplu, clienții primesc din partea casei, un vin ”Castel Huniade” Roze de 187 ml.

Oferta specială cu care apreciatul Restaurant ”Number One” din Petrila își așteaptă oaspeții în luna îndrăgostiților, este valabilă pentru perioada 14-25 februarie. Aici însă, sunteți așteptați în fiecare zi din an, cu… dragoste.