Angajații lunii ianuarie 2019 la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Angajații lunii ianuarie 2019 la Apa Serv Valea Jiului
Angajații lunii ianuarie 2019 la Apa Serv Valea Jiului

Conducerea Apa Serv Valea Jiului a luat decizia de a continua programul de fidelizare al propriilor salariați, după ce proiectele ”Angajatul lunii”, ”Colectivul lunii” și ”Angajatul anului” s-au bucurat de un deplin succes în rândul salariaților, fapt care s-a reflectat în același timp în calitatea și eficiența activităților prestate de personalul operatorului de apă și canalizare din Valea Jiului.

”Competiția este, în orice domeniu, cheia sccesului. Pornind de la această realitate am inițiat și noi, în cadrul Apa Serv Valea Jiului, acest tip de competiție între salariați, competiție ale cărei rezultate nu se reflectă doar în premierea celor mai buni salariați ai noștri, ci în primul rând, printr-o creștere calitativă a serviciilor pe care le oferim și printr-o mai bună implicare a colegilor noștri în activitățile pofesionale pe care le desfășurăm”, a declarat Cristian Ionică, director general al Apa Serv Valea Jiului.

O primă analiză din acest an asupra activității salariaților Apa Serv Valea Jiului a avut loc în aceste zile. În urma acestei analize, echipa managerială a decis să acorde titlul de ”Angajat al lunii ianuarie 2019” următorilor salariați:

  • Ardelean Ioan Marius – electrician în cadrul Serviciului Mecano Energetic
  • Păun Daniel – lăcătuş în cadrul Staţiei de tratare a apei de la Jieţ
  • Cristescu Oana – economist în cadrul Serviciului Financiar Contabilitate

Similar, echipa de management a analizat activitatea fiecărui colectiv din structura organizatorică a Apa Serv Valea Jiului și a decis că primul colectiv premiat anul acesta, pentru activitatea din luna ianuarie, trebuie să fie Colectivul de la  Serviciul Mecano Energetic al ASVJ, respectiv: Ciucur Florin, Cămărășescu Alexandru, Ardelean Ioan Marius, Vladislav David Ionel și Sîrbu Marius.

”Îi felicit pe colegii noștri care au fost premiați pentru activitatea din luna ianuarie și le doresc să rămână la fel de implicați și eficienți în activitatea loc pe tot parcursul acestui an. De asemenea, îi invit și pe ceilalți colegi din echipa Apa Serv să păstreze ritmul activității lor la standarde ridicate, astfel încât să-și sporească șansele de a deveni, la un moment dat, cei mai buni dintre salariații noștri”, a mai precizat Cristian Ionică, directorul general al ASVJ.

Premianții lunii ianuarie 2019 de la Apa Serv au fost felicitați în cadrul ședinței lunare de raport, în fața întregii echipe de management și au fost recompensați cu diplome și prime în bani.