Cine a vizitat standul județului Hunedoara în prima zi a Târgului de Turism al României

Home Economie Cine a vizitat standul județului Hunedoara în prima zi a Târgului de Turism al României
Cine a vizitat standul județului Hunedoara în prima zi a Târgului de Turism al României

În pavilionul central de la Romexpo București a început astăzi cea de-a 41-a ediție a Târgului de Turism al României. Județul Hunedoara este prezent la acest târg cu un stand de promovare, prin Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara. De asemenea, la deschiderea evenimentului, Consiliul județean Hunedoara a fost reprezentat de vicepreședintele Sorin Adrian Vasilescu.

Peste 300 de expozanți participanți la Ediția de Primăvară a Târgului de Turism al Romaniei au atras câteva mii de vizitatori încă din prima zi a evenimentului.

Potrivit reprezentanților ADEH, standul județului Hunedoara a captivat atenția pasionaților de călătorii prin prezentarea unor variante de trasee turistice cu o durată de minim 7 zile în județ. În plus, prezența Ansamblului Folcloric Profesionist „Drăgan Muntean”, aparținând Centrului de Cultură și Artă Hunedoara, a animat atmosfera din standul Consiliului Județean Hunedoara.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, standul de promovare al ofertelor turistice din județul Hunedoara a fost vizitat de ministrul Turismului, Bogdan Trif și de campionului mondial la box, Mihai Leu.

În următoarele trei zile de târg, reprezentanții CJH așteaptă ca un număr cât mai mare de vizitatori să vină la standul județului Hunedoara pentru a lua contact cu oferta turistică generoasă a județului nostru. La această ediție a Târgului de Turism al României, județul Hunedoara este promovat sub sloganul ”7 zile în Hunedoara”.

Târgul de Turism al României se desfășoară între 21 – 24 februarie 2019.