UDMR Hunedoara mizează pe cel puțin 4000 de semnături din județ pentru susținerea candidaților Uniunii la alegerile europarlamentare

Home Politică UDMR Hunedoara mizează pe cel puțin 4000 de semnături din județ pentru susținerea candidaților Uniunii la alegerile europarlamentare

Președintele UDMR Hunedoara, eurodeputatul Iuliu Winkler, a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă obiectivele acestei organizații în perspectiva campaniei electorae pentru aleherile europarlamentare din luna mai. În acest scop, în zilele următoare urmează să demareze campania de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare, obiectivul UDMR fiind obținerea a 250.000 de semnături la nivel național, iar în județul Hunedoara ținta e de 4.000 de semnături, obiectivul județean fiind depășirea acestei cotei de semnături.

”În campania pentru strângerea semnăturilor ne bazăm pe organizațiile locale și voluntarii noștri, dar și pe organizațiile de tineret și de femei care au un rol important. Vom căuta membrii comunității noaste cu un mesaj care subliniază importanța alegerilor europarlamentare pentru viitorul nostru. Interesul nostru este să beneficiem în continuare de de fondurile europene atât de importante în munca noastră pentru dezvoltarea Transilvaniei, și dorim să fie obținem crearea unui cadru european pentru protejarea comunităților minorităților autohtone. Pentru atingerea acestor obiective cerem sprijinul membrilor comunității noastre”, a precizat Winkler.

”UDMR va porni în campanie cu sloganul ”Europa puternică, Transilvania prosperă”, iar, în perioada următoare, încercăm să ajungem cu mesajul nostru la membrii comunității maghiare, conștientizând importanța alegerilor europarlamentare”, a mai spus europarlamentarul UDMR.