O nouă premieră, în pregătire la Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani

Home Cultură O nouă premieră, în pregătire la Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani
O nouă premieră, în pregătire la Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani

Teatrul Dramatic ”Ion D. Sârbu” pregătește o nouă premieră. În seria spectacolelor ”one men show” abordată în ultima vreme cu succes la teatrul din Petroșani, noua piesă care va avea premiera în chiar prima zi de primăvară (1 Martie), o aduce în atenție pe frumoasa actriță Izabela Badovics, într-un spectacol inedit: ”Vreau să fiu din nou actriță” după Aldo Nicolaj și Robert Mauro.

Spectacolul consemnează și debutul regizoral al unui alt apreciat actor al teatrului din Valea Jiului, Sergiu Fîrte, iar coregrafia este semnată de George Pop. Piesa, care se bucură de un text foarte bun, după piesa cu același titlu de Robert Mauro, este un one men show, care aduce în atenția publicului trăirile unei vieți de artist, prin muzică, dans, imaginație și erotism. De altfel după cum este deja consemnat pe afișul de promovare al următoarei premiere de la teatrul din Petroșani, piesa este interzisă publicului sub 16 ani.

Vă aștept, cu mare drag, pe 1 Martie, să ne vedem la teatru. Le mulțumesc, pe această cale, lui Sergiu Fîrte pentru susținere, răbdare și iubire, lui George Pop pentru coregrafie și devotament, precum și  managerului teatrului din Petroșani, Cosmin Rădescu, pentru șansa și încrederea acordată”, spune actrița Izabela Badovics.