Straja, o parte din ”Superba Românie” văzută și de politicieni

Home Politică Straja, o parte din ”Superba Românie” văzută și de politicieni
Straja, o parte din ”Superba Românie” văzută și de politicieni

Mii de oameni au ales și în acest sezon turistic de iarnă, stațiunea Straja din Valea Jiului, ca destinație de distracție și vacanță. În rândul acestora s-au numărat și numeroase personalități publice, de la jurnaliști, sportivi, artiști, oameni de afaceri cunoscuți și până la politicieni.

Numai în cursul lunii februarie, răspunzând invitației lansate de primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță și de senatorul de Valea Jiului Cristian Resmeriță, în Straja au fost prezenți minstrul Tineretului și Sportului – Bogdan Matei și fostul ministru al Educației – senatorul Liviu Marian Pop. Acesta din urmă a vizitat Straja chiar în cursul acestui sfârșit de săptămână, fiind însoțit și de președintele social-democraților din Sighetul Marmației (Maramureș) – Sorin Vlașin.

”Ne bucurăm că printre cei care apreciază stațiunea Straja se numără și foarte mulți colegi din Parlament, din partid și din Guvern. Ne bucurăm când colegii noștri vin să vadă cu ochii lor cum au evoluat lucrurile în ceea ce privește dezvoltarea stațiunii turistice Straja Lupeni și, bineînțeles, suntem foarte mulțumiți când, prin cuvintele frumoase pe care aceștia le transmit mai departe, ne fac o importantă și credem noi, binmeritată, publicitate pentru Straja”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

Fostul ministru al Educației, senatorul Liviu Marian Pop și-a descris, de altfel, vizita din acest week-end făcută pe vârful Straja, în doar două cuvinte extrem de cuprinzătoare: ”Superba Românie !”