PSD Lupeni a decis: Lucian Resmeriță este candidatul PSD pentru alegerile locale din 2020

Home Politică PSD Lupeni a decis: Lucian Resmeriță este candidatul PSD pentru alegerile locale din 2020
PSD Lupeni a decis: Lucian Resmeriță este candidatul PSD pentru alegerile locale din 2020

Chiar dacă până la desfășurarea alegerilor locale din vara anului 2020 mai este un an, echipa uneia dintre cele mai puternice organizații politice din județul Hunedoara, Organizația PSD Lupeni, a luat deja o importantă decizie cu privire la acest scrutin. Astfel, în ședința din 28 februarie 2019, PSD Lupeni a votat cu unanimitate de voturi desemnarea drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Lupeni pe prof. Lucian Resmeriță, actualul primar al localității.

“Lucian a demonstrat, într-un timp scurt, că poate conduce municipiul nostru. O demonstrează însăși realizările sale în fruntea administrației locale din municipiul Lupeni. Să nu uităm faptul că Lucian a devenit primar în urma alegerilor locale din anul 2017, deci mandatul său nu a fost unul complet. Dar chiar și așa, se vede cu ochiul liber faptul că s-a muncit mult și că lucrurile s-au schimbat în bine în municipiul Lupeni. Toate realizările acestei echipe conduse de primarul Lucian Resmeriță, din acest mandat, arată că este nevoie de continuitate astfel încât municipiul Lupeni să se dezvolte în continuare, așa cum își doresc cetățenii și așa cum ne dorim cu toții ”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

Important este de reținut faptul că propunerea privind o nouă candidatură a lui Lucian Resmeriță în funcția de primar al municipiului Lupeni este susținută de întreaga Organizație PSD Lupeni (cea mai puternică organizație social-democrată din județul Hunedoara și una dintre cele mai puternice din România), membri acesteia, prezenți la ședința din 28 februarie votând în unanimitate această propunere.

Lucian Resmeriță se declară, la rândul său, onorat de încrederea colegilor săi de partid și apreciază că acest fapt este în măsură să-l motiveze și mai tare. ”Sigur că este o deosebită onoare pentru mine să fiu desemnat candidat al PSD Lupeni pentru un nou mandat de primar. În același timp, decizia este și una în măsură să mă motiveze pentru ceea ce avem încă de făcut în acest mandat pentru dezvoltarea municipiului nostru. Încă sunt multe lucruri de realizat în Lupeni, iar așteptările cetățenilor sunt la fel de mari de la noi. Vreau să vă asigur că voi face tot ceea ce pot pentru ca lucrurile să meargă, în același ritm alert, înainte, iar municipiul Lupeni să devină, în cel mai scurt timp, acela oraș în care ne dorim să trăim cu toții, ca într-o mare și frumoasă familie”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Pentru îndeplinirea acestui deziderat, primarul Lucian Resmeriță spune însă că are, în continuare, nevoie de sprijin din partea cetățenilor, dar și din partea PSD, sprijin fără de care îndeplinirea acestor obiective ar fi mult mai greu posibilă.