Peste 100 de șahiști s-au întâlnit la ”Cupa Dragobetelui” de la Vulcan

Home Educație Peste 100 de șahiști s-au întâlnit la ”Cupa Dragobetelui” de la Vulcan
Peste 100 de șahiști s-au întâlnit la ”Cupa Dragobetelui” de la Vulcan

La câteva zile distanță față de momentul tradițional al Dragobetelui, șahul a înscris încă un moment marca Clubul Sportiv Mihai Viteazu – Vulcan, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local.

118 iubitori ai sportului minții, cu vârsta cuprinsă între 5 și 65 ani s-au întâlnit în week-end-ul 2 – 3 martie, la Centrul Șansa și Șc.Gimnazială nr.6, pentru disputarea meciurilor de șah, în cadrul CUPEI DRAGOBETELUI, competiție tradițională, omologată de Federația Internațională de Șah.

Sportivii participanți au reprezentat localitățile: Timișoara, Sîn-Andrei, Arad, Deva, Ilia, Horezu și zona Văii Jiului.

Câștigătorul OPEN-ului este Guliaș Alin Constantin din Vulcan, 43 ani. Pe locul al II-lea s-a clasat Scurhan Gheorghe de la CSM Jiul Petroșani iar pe locul al III-lea s-a clasat Cîrjan Daniel – de la Flacăra Horezu.

Pe lângă diplomele și medaliile oferite de organizatori , participanții au fost invitați la o plimbare cu telegondola, oferită de Primăria municipiului Vulcan.

Președintele secției de șah din cadrul CS Mihai Viteazu – Dorel Șchiopu a subliniat faptul că toți sportivii și însoțitorii acestora veniți din alte parți ale țării, au plecat de aici cu o impresie pozitivă despre Valea Jiului. Și cu aprecierea unei competiții de șah organizată în mod exemplar.