Programele pentru tineret al MTS, în dezbatere cu asociațiile de profil din Valea Jiului, la Primăria din Lupeni

Home Administrație Programele pentru tineret al MTS, în dezbatere cu asociațiile de profil din Valea Jiului, la Primăria din Lupeni
Programele pentru tineret al MTS, în dezbatere cu asociațiile de profil din Valea Jiului, la Primăria din Lupeni

La sediul Primăriei municipiului Lupeni a avut loc marți, 5 martie 2019 o întâlnire a reprezentanților unor organizații neguvernamentale din Valea Jiului care au ca obiect de activitate promovarea și derularea de programe pentru tineret cu secretarul de stat Remus Munteanu, responsabil cu problemele pentru Tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Întâlnirea a fost intermediată de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Acesta a declarat că organizarea acestui important eveniment vine ca urmare a solicitărilor pe care le-a transmis ministrului Tineretului și Sportului, Constantin-Bogdan Matei, care a fost prezent în stațiunea Straja la finalul lunii februarie. ”În urma vizitei la Lupeni a domnului Ministru Constantin-Bogdan Matei, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, domnul Secretar de Stat pentru tineret, Remus Munteanu s-a întâlnit astăzi cu ONG-urile, asociațiile și fundațiile din Valea Jiului pentru a pune în aplicare proiectele discutate”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

În opinia acestuia, sprijnul pe care Ministerul Tineretulu și Sportului îl poate acorda numeroaselor asociații, fundații și alte organizații neguvernamentale pentru tineret din Lupeni și din toată Valea Jiului este unul esențial în dezvoltarea acestora și, implicit, în derularea unor programe care-i au ca beneficiai pe tinerii din această regiune a țării.

În urma acestei întâlniri s-au creionat de altfel câteva proiecte importante pentru care Ministerul Tineretului și Sportului poate acorda un important sprijin în realizarea acestora. ”Îi mulțumesc domnului ministru Bogdan Matei și domnului secretar de stat Remus Munteanu pentru deschidere și pentru interesul lor pentru problematica tinerilor din Valea Jiului. Le mulțumesc în același timp reprezentanților asociațiilor pentru tineret care, după cum știți, la Lupeni cel puțin, sunt foarte active și implicate în derularea de proiecte și programe care-i au ca destinatari pe tinerii din comunitatea noastră. Împreună, cu toții, cred că putem face lucruri frumoase și în acest domeniu foarte important”, a mai precizat primarul Lucian Resmeriță.