Sărbătoare social-democrată de ”Ziua Femeii”, la Lupeni

Home Politică Sărbătoare social-democrată de ”Ziua Femeii”, la Lupeni
Sărbătoare social-democrată de ”Ziua Femeii”, la Lupeni

O echipă numeroasă de domni galanți, reuniți în cea mai activă echipă politică din regiunea Văii Jiului – PSD Lupeni – au fost prezenți și astăzi pe străzile acestui oraș, pentru a le saluta pe doamnele și domnișoarele din Lupeni și pentru a le oferi, în semn de respect, o floare în această zi specială în care întreaga Planetă omagiază femeile.

În fruntea social-democraților din Lupeni au fost prezenți, ca de fiecare dată în astfel de fericite ocazii, primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță și președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță. Acesta ne-a declarat, de altfel, că acțiunile de acest fel, fac parte dintre cele mai plăcute și mai așteptate activități ale organizației politice pe care o conduce. ”De fiecare dată când avem astfel de fericite ocazii de interacțiune cu cetățenii municipiului nostru, colegii din PSD Lupeni răspund în număr foarte mare și vin alături de noi pentru a face un tur de oraș și pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor din municipiul Lupeni o floare, un gând bun și pentru a le transmite cele mai calde urări. Evident că și în acest an am păstrat tradiția și, cu prilejul zilei de 8 Martie, am ieșit cu colegii mei în oraș pentru a le felicita pe doamnele și domnișoarele din comunitatea noastră. Profit și de acest prilej, pentru a le transmite gânduri bune, urări de sănătate, fericire și numai bucurii alături de cei dragi”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

Ziua Femeii a fost, pentru doamnele și domnișoarele de la PSD Lupeni și un bun prilej de petrecere, pentru că în această echipă atunci când e de muncă e de de muncă, dar și când e de distracție, nimeni nu dă înapoi. Astfel, femeile social-democrate din municipiul Lupeni s-au întâlnit cu liderii organizației locale într-o seară plină de distracție și voie bună, mai ales că au avut parte și de un oaspete de seamă, ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero (deputat de Hunedoara) răspunzând invitației lansate de senatorul Cristian Resmeriță de a fi alături de femeile din PSD Lupeni la sărbătoarea femeilor social-democrate. ”Este o deosebită plăcere întotdeauna să vin aici la Lupeni, în echipa social-democrată, unde mă simt cu adevărat ca acasă. Le mulțumesc doamnelor din PSD Lupeni pentru primirea frumoasă pe care mi-au făcut-o și le doresc tot binele din lume”, a declarat ministrul Natalia Intotero.