Flori din partea edililor și un emoționant spectacol artistic, cadourile de 8 Martie pentru femeile din Uricani

Home Stiri la zi Flori din partea edililor și un emoționant spectacol artistic, cadourile de 8 Martie pentru femeile din Uricani
Flori din partea edililor și un emoționant spectacol artistic, cadourile de 8 Martie pentru femeile din Uricani

Ziua de 8 martie a fost, evident, una dedicată femeilor și în orașul Uricani. Aici, sărbătoarea ”mamelor din lumea-ntreagă” a început încă din seara zilei de 7 martie când doamnele și domnișoarele din orașul Uricani au fost invitate la sala Casei de Cultură din oraș să participe la un emoționant spectacol artistic oferit de Primăria șiu Consiliul local al orașului Uricani.

Pe scena spectacolului intitulat ”Mărțișor folcloric pentru mama” au urcat cei mai talentați artiști ai ansamblurilor folclorice ”Floare de Colț” și ”Românașii” din cadrul Casei de Cultură din Uricani, dar și oaspeții din clasa de canto a profesorului Simona Ionașc de la Școala Populară de Artă din Petroșani. Pe lângă dansatori, pe scena de la Uricani au urcat și soliștii Ansamblului ”Românașii”, respectiv Cernat Adina, Ianc Izabela, Maxer Roberta, Ciutre Ciprian, dar și invitați din alte localități ale Văii Jiului, precum Pinko Alissa, Ilieș Alexia sau Țugulea Monica.

”A fost un spectacol reușit, ca de fiecare dată, în care i-am revăzut pe scenă pe păstrătorii tradițiilor noastre populare, copiii talentați ai Uricaniului. Sigur că emoția acestui eveniment a fost una și mai mare pentu copii, cu cât acest spectacol a fost unul dedicat, în primul rând, mamelor lor dar și tuturor femeilor din orașul Uricani. Îi felicit pe toți cei care au urcat pe scenă și le mulțumesc doamnei Simona Ionașc și lui Andrei Bușcă pentru acest reușit eveniment artistic dedicat Zilei Femeii”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Și în cursul zilei de 8 Martie, primarul Dănuț Buhăescu și-a propus și a reușit să aducă un frumos omagiu doamnelor și domnișoarelor din comunitatea pe care o conduce. Astfel, împreună cu viceprimarul Corneliu Braia, cu o parte a echipei sale din Primărie și cu unii consilieri locali, primarul Dănuț Buhăescu a oferit femeilor din Uricani, pe stradă, în parcuri și magazine, în școli și grădinițe, câte o frumoasă garoafă roșie.

”Le-am dorit femeilor din Uricani ca de fiecare dată la început de martie, o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea pe care o merită din plin și, evident, le-am urat, în această zi specială, La mulţi ani !”, a mai spus primarul Dănuț Buhăescu.

Gestul ediilor uricăneni a fost apreciat la corecta valoare de femeile din comunitatea orașului Uricani.