Diplome pentru absolvenții cursurilor de limba engleză destinate seniorilor comunității locale din Petroșani

Home Administrație Diplome pentru absolvenții cursurilor de limba engleză destinate seniorilor comunității locale din Petroșani
Diplome pentru absolvenții cursurilor de limba engleză destinate seniorilor comunității locale din Petroșani

Primii 20 de absolvenți ai cursurilor gratuite de limba engleză destinate seniorilor și organizate de Primăria municipiului Petroșani la Clubul Pensionarilor de pe strada Constructorul au primit, la finalul săptămânii trecute, diplomele de absolvire.

La evenimentul organizat în acest scop, alături de cei 20 de absolvenți, a participat și Oana Stanciu (funcționar în aparatul Adminstrației Publice Locale din municipiul Petroșani) cea care le-a fost îndrumător în însușirea cunoștințelor de limba engleză – nivel conversațional, dar și primarul localității, Tiberiu Iacob Ridzi. De altfel, acesta din urmă a fost și cel care le-a înmânat diplomele primilor absolvenți ai acestui inedit curs organizat de administrația locală de la Petroșani. ”Vreau să vă felicit pentru momentul de astăzi, la fel cum vreau să vă mulțumesc pentru participarea la cursul nostru de engleză. Eu sper că tot ceea ce ați reușit să acumulați pe parcursul derulării acestui program să vă fie de mare folos în viață, în excursiile pe care le veți face, în explorarea Internetului și în alte domenii unde limba engleză este utilă și necesară. De asemenea, îi mulțumesc colegei noastre Oana Stanciu pentru efortul său de a duce la capăt prima serie de absolvenți a acestui curs destinat seniorilor din comunitatea Petroșaniului”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

În același timp, primarul municipiului Petroșani a ținut să-i informeze pe membri Clubului Pensionarilor că nu a uitat nici de celelalte cursuri care au fost solicitate de aceștia și care vor fi organizate în cel mai scurt timp, în același format ca și cursul de limba engleză. ”Vreau să vă asigur că nu am uitat de promisiunea pe care am făcut-o legat de alte cursuri pe care dumneavoastră le-ați solicitat și mă refer aici la cursurile de folosire a telefoanelor mobile, a tabletelor și a calculatorului. Din păcate, până acum nu am reușit să găsim încă un lector dispus să țină aceste cursuri aici, dar eu sper ca în scurt timp să găsim pe cineva și să putem demara un curs de inițiere în IT la fel ca și acest curs de limba engleză și să mergem tot așa ca și cu engleza, pe o inițiere. Vreau să vă felicit pentru că, iată, vă doriți să fiți activi și să vă perfecționați continuu, ceea ce în opinia mea este un lucru foarte bun”, a mai precizat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta a dat asigurări că, în măsura în care vor exista și alți doritori în rândul seniorilor din Petroșani, cursurile gratuite de inițere în limba engleză vor continua și anul acesta.