Problemele turismului hunedorean, în dezbatere publică la Vulcan, în prezența eurodeputatului Maria Grapini

Home Politică Problemele turismului hunedorean, în dezbatere publică la Vulcan, în prezența eurodeputatului Maria Grapini
Problemele turismului hunedorean, în dezbatere publică la Vulcan, în prezența eurodeputatului Maria Grapini

UPDATE ! Biroul de presă al eurodeputatului Maria Grapini informează că evenimentul programat pentru sâmbătă 16 martie 2019 la Vulcan nu va mai avea loc, din motive independente de aceasta. Aceste eveniment va fi reprogramat pentru o dată ulterioară care va fi comunicată în timp util.

Europarlamentarul Maria Grapini va fi prezentă sâmbătă, 23 martie 2019 la Vulcan, pentru a analiza împreună cu factorii de decizie de la nivel local dar și cu investitorii în turism din Valea Jiului, oportunitățile de dezvoltare a turismului în această zonă.

Cu acest prilej, la sala de ședințe a Consiliului Local al municipiului Vulcan, începând cu ora 11,00 va avea loc evenimentul intitulat „Valea Jiului – Posibilități de dezvoltare durabilă a turismului hunedorean”.

Europarlamentarul Maria Grapini este inițiator și moderator al acestei acțiuni
pe teme de turism, în virtutea experienței pe care o are în domeniu, ca om de afaceri, ministru, susținător al IMM-urilor, într-un moment în care economia românească are o nevoie evidentă de promovare și încurajare a acestui domeniu vital de dezvoltare.

Alături de aceasta, la dezbatere se vor afla primarul municipiului
Vulcan, Gheorghe Ile, reprezentanți ai altor autorități locale, antreprenori, consultanți, analiști, profesori, jurnaliști și localnici dornici să afle informații importante despre dezvoltarea turismului hunedorean. Europarlamentarul Maria Grapini promite că va prelua toate problemele ridicate în timpul
discuțiilor și le va transmite factorilor de decizie naționali, dar și europeni.